Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

20 Kasım 2015 Cuma

Limitless

 
 
 


Limitless dizisi

Aynı isimli filmden esinlenerek yaratılmış olan Limitless’in başrolünde Jack McDorman(Brian Finch),Jennifer Carpenter(Rebecca Harris) ve filmdeki gibi Bradley Cooper (Eddie Morra)bulunuyor.Teledünya’nın 20. Kanalı Foxcrime’da cuma akşamları 20:45’te  yayınlanıyor. FDA (Food and Drug Administration= Amerikan gıda ve ilaç dairesi) onayı olan NZT 48 isimli bir uyuşturucu hap kullanan insanların hayatlarının nasıl değiştiğini konu alan dizi realiteye  çok yakın bir bilimkurgu. NZT-48 yan etkileri olan bir hap. Kullanırken hayat standardınız gelişiyor ve beyniniz bildiğiniz bilmediğiniz her alanda otomatik gelişiyor.Hap bittiğinde ki tanesi 800 $, kullanan kişinin normal hayata dönüşü vücudunun ''düşüşü'' ile oluyor.
NZT-48  beyindeki her nörona mükemmel şekilde erişebilmesini sağlayan bir hap. Finch ilacı aldıktan sonra on iki saat boyunca hayatındaki her detayı hatırlar; ilaç onu zekileştirmektedir.Ancak ilacın yan etkisi, bir yıl süreyle kullanan kişilerde öldürücü etkilerinin bulunmasıdır. Finch'i gizemli şekilde takip eden senatör Eddie Morra, ilacın bu yan etkilerinin kaldırılması için bir iğne geliştirmiştir. Bu iğneyi, Finch'e FBI ile birlikte çalışması için sağlamaktadır. FBI ise bu gizemli ilaca karşı bağışıklığının bulunduğunu düşündüğü Finch ile ajan Rebecca Harris yardımcılığında çalışmaya başlar.
 
Aksiyona ve ufak çapta bilimkurguya  ilgi duyanlar için güzel bir dizi. Bir de tabii 45 dakikam var biraz dinleneyim/keyif yapayım diyenlere.


 
 
 
 
 
 
 

Hiç yorum yok: