Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

4 Şubat 2013 Pazartesi

İNTİKAM



İntikam dizisinde Beren Saat (Yağmur Özden) 9 yaşında bir kızın babasının tuzağa düşürülerek öldürülmesinin ardından 17 yıl geçtikten sonra büyüyüp intikam peşinde koşan bir kadını canlandırıyor ve bunca yıl sonra farklı bir isimle eski yaşadığı yere babasının intikamını almak amacıyla geri dönüyor. Önünde iki seçenek mevcut. Ya intikam alacak yahut babasının da ona önerdiği gibi yaşanan her şeyi unutup yeni bir hayata merhaba diyecek. Ama o 1.şıkkı seçiyor ve son derece zeki planlar ve hamleler yapmak suretiyle adım adım hedefine ulaşıyor. Zaten başarı detayda gizlidir. Tüm istediklerinin iş hayatlarını noktalıyor ve hatta insanlar arasına artık çıkamayacakları ve çıksalar da itibarlarının sarsılacağı şekilde oyunlar kuruyor. Hemen hemen her bölümde bir kişinin sonu geliyor.  
Dizinin başrollerini aynı zamanda Nejat İşler, Mert Fırat ,Engin Hepileri, Arzu Gamze Kılınç gibi aktörler paylaşıyorlar.

31.1.2013 tarihinde yayınlanan bölümde Rüzgar Denizci (Nejat İşler) Yağmur Özden'e (Beren Saat) aşıktır ancak karşılık bulamamaktadır.  Yağmur Özden ise babasını tuzağa düşüren Şahika Arsoy'dan (Arzu Gamze Kılınç ) intikam alabilmek için Arsoy ailesine yakın olabilmek adına tam karşılarındaki evi satın alır ve oğulları Emre Arsoy'a (Mert Fırat) yakınlaşır. Şahika, çocuklarının üzerinde kontrolü elde tutmaya çalışmaktadır. Çok baskın bir annedir. Sürekli yaptırım uygulamaktadır.

Yağmur'a psikoloğunun daha küçücük bir çocukken ki davranış biçimine şahit oluyoruz. İnsanın "gel de intikam alma" diyesi geliyor. 


Bu bölümle ilgili dikkatimi çeken bir diğer husus bu kadar her şeyi en ince detayına kadar planlayan Yağmur nasıl oluyor da kendisine sadece bir cep telefonu vasıtası ile kurulan ufak bir tuzağa düşüyor anlamak pek mümkün değil. Her insan yaptığı her hamlede karşısında en az kendisi kadar akıllı birinin olduğunu düşünmeli. 

Birileri ara bozmaya çalışırken ve cep telefonları karıştırılırken, birileri de ara yapmaya çalışıyor. 


Kostümler , ayakkabılar , mekanlara baktığımızda gerçekten kalbur üstü bir yaşam kalitesinin söz konusu olduğunu görüyoruz. Ama bunların mutluluk getirmediği aşikar. Aynı Şahika Arsoy'un dediği gibi "güç ve zenginlik" aileyi bir arada tutmaya yetmiyor.
  


                                                                                                                                           

Hiç yorum yok: