Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

22 Şubat 2017 Çarşamba

JOHN WICK 2





John Wick 1 'in devamı olarak yönetmen Chad Stahelski tarafından çekilen ''John Wick 2'' ,başrolünde Keanu Reeves'in bulunduğu  bir aksiyon filmi.  Hikayenin kadrosundaki diğer oyuncular arasında Ruby Rose, Bridget Moynahan, Ian McShane, Peter Stormare, Laurence Fishburne  ve John Leguizamo bulunuyor.

 

Emekliliğe ayrılan soğukkanlı ve hırslı kahramanımıza yalnız başına sürdürdüğü sakin hayatında sadece köpeği eşlik ediyor. Geçmişindeki insanların kendisini yeniden bulmaları ve ona zorunlu bir görev vermeleri ardından  tehlike dolu olaylar zinciri başlıyor.  

 

Filmin çekimleri harika ve bu kez modern müzeler ve dehlizler gibi az sayıda mekan tercih edilmiş .Tabloların ve heykellerin içinde çekilen hikaye biraz ''Da Vinci Şifresi'' izlenimi bırakıyor seyircide. Sayısız kaliteli dövüş sahneleri  içeren  filme, modern sanat müzesindeki ayna oyunu, dövüşen karakterlerin arasındaki Avustralya’lı model Ruby Rose’un işaret diliyle anlaşıyor olması enteresan bir bakış açısı katmış.

 

Başarılı performansından dolayı artık John Wick denince akla ilk gelen isim Keanu Reeves oluyor. Sonsuz aksiyon vaad eden bu yapım ,tekrar tekrar kaldığı yerden başlayabilir.

 

Eğer bu hız ve başarı devam ederse, 007 James Bond denince oluşan çağrışım , John Wick de de kemikleşecektir.  

 

Bu filmi görsel tutkunlarına , aksiyon ve hız severlere ,öneririm.

 
 

Hiç yorum yok: