Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

29 Ocak 2013 Salı

Golden Globe & 20 Dakika



                                                                                                                                       17.1.2013

Bir kaç gündür teferruatlı yazacak vaktim olmadı. Sözünü etmek istediğim iki konu var.

1. cnbc-e de seyrettiğim Golden Globe ödülleri: başarının TAÇLANDIRILDIĞI ve her ödül alanın rakipleri tarafından DAHİ ayakta alkışlandığı bir ortam. Çok mutlu oldum. Darısı ülkemin ödül törenlerinin başına!
TAKDİR EDİN, ALKIŞLAYIN ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLENLERİ. Eliniz incinmez! Gururunuzdan bir şeyler eksilmez! Gereken saygıyı gösterin ki aynı saygıyı görün.
ailem sayesinde yurtdışında yaşama şansım oldu ve başarının nasıl takdir edildiğine ve destek verildiğine bizzat şahit oldum. Kolkola girip, haset gütmeden destek vermek, başarıyı ayakta alkışlamak bu kadar zor değil. Birbirimizi sevgiyle alkışlamayı öğrenelim.

2. 20 DAKİKA:
1.oyunculuk, 2. işleniş, 3.konu, 4. müzik...
mutlaka izleyin. Öyle Bir Geçer Zamanki ile çakışması şanssızlık ama umarım her iki proje de zirvededir. yoksa ikisine de harcanan emeğe yazık olur.
Fırsatım olsa Türkiye'de yapılan İsmail Cem TV ödüllerine bizzat katılıp bu yayın ve yapımlarda emeği geçen herkesi (ayırt etmeksizin ) ayakta alkışlarım. HEPSİ ayrı ayrı hakediyorlar. Artık Türkiye'mizde de çok güzel projelere imza atıyoruz.

Hiç yorum yok: