Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

3 Temmuz 2017 Pazartesi

2.22


 
 
 
 

2.22 aşk, aksiyon ve gerilim ekseninde bir film.

 

Dylan Branson(Michiel Huisman) New York’ta hava trafiği kontrol merkezinde çalışan bir elemandır. Bir gün, öğleden sonra saat 2:22’de  gözlerinin önüne bir ışık hüzmesi gelir ve bir kaç saniyeliğine körlük yaşar. Bu süre zarfında neredeyse iki uçağın havada çarpışmasına neden olacaktır. Bu saniyelik vukuat mükemmel kariyerini ve hayatını mahveder. Yaşanan olayın yankısı bitmez. Özel hayatında da her gün aynı dakikada yaşananlar tekrarlanmaya başlar. Dylan’ın bu konuyu çözme uğraşı onu nihayetinde Grand Central tren terminali’ne yönlendirir. Çözüm bulma çabaları esnasında çarpışmak üzere olan uçaklardan birinin yolcusu olan Sarah (Teresa Palmer) ile tanışır.  


Filmin fragmanı seyirciyi ''uçak korkun yok mu? Bir daha düşün'' sloganıyla aksiyon,gerilim ve uçak korkusuna yönlendiriyor, ancak bu sadece buzdağının görünen kısmı. Buzdağının görünmeyen kısmında vurgulanan diğer hususlar arasında sizi görsel efektler eşliğinde gökbilimi ,regresyon tabir ettiğimiz geçmiş yaşamlar ve aşk konularını ihtiva eden geniş bir yelpaze bekliyor.

 

Yönetmenliğini Paul Currie'nin üstlendiği yapımın başrollerinde Teresa Palmer, Michiel Huisman ve Sam Reid bulunuyor. İlginç senaryosu ise Nathan Parker ve Todd Stein ikilisine ait.

 

Bazı insanlar tesadüflere inanır, kimileri ise tekrar eden şeylerin bir anlamı olduğuna! Bu fevkalade işlenmiş ve akıcı filmi keyifle izleyeceğinizi düşünüyorum.