Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

21 Ekim 2015 Çarşamba

Kitaplar

Değerli Okuyucularım,

Bloğumda sizlere hep dizi ve film yorumlarımı yazdım. Sizlerden yaklaşık 4 aydır uzak kaldığım dönemde kendimi biraz inzivaya çektim ve diğer işlerimin yanında kitap okumaya vakit ayırdım. Bu sebeple sizinle okuduğum  kitapları ve içeriklerini paylaşmaya karar verdim. Verdiğim özet bilgiler ışığında okumak sizin takdirinizdir.

Şifacı;  yazarı ''Dreamhealer' ünvanlı  Adam McLeod . Bu kitaplar 4 ayrı cilt. İçerikleri enerjiyle tedavi ve kuantum dünyası hakkında açıklamalı renkli imgeleme (imagination)örnekleri eşliğinde bilgi veriyor.
1. cilt Mucize iyileştirmenin gerçek hikayesi Adam Mc Leod'un şifa yeteneğini nasıl geliştirdiğini anlatıyor.
2. cilt hastalıklara göre renkli imgeleme örnekleri eşliğinde tedavi kılavuzu içermekte.
3. cilt enerjiyle tedavi ve kuantum dünyası ile açıklamalı renkli imgeleme örnekleri sunuyor.
4. cilt niyetle tedavi ve imgeleme çalışmaları sunuyor.

Başarının 7 Spiritüel Yasası Deepak Chopra
1. İçsel Güç Yasası, 2. Alma-Verme Yasası, 3. Karma Yasası, 4. En Az Çaba Yasası 5. Niyet ve Arzu Yasası 6. Zihinsel Bağımsızlık Yasası 7. Darma Yasası (Hayatın Amacı) ve uygulamak isteyenler için her güne ayrı ayrı meditasyonlar.

''Ho'oponono Hawaii'li Şifacıların Sırrı''
Bu tekniğin uygulamalarını,günlük yaşamda kullanımını, tekamül yolunu, dileyenler için çeşitli meditasyonlarını ve yararlarını anlatıyor.

Maria-Elisa Hurtado- Graciet(NLP,EFT ve diğer psiko-enerji tekniklerinin uygulayıcısı)
NLP: Neuro-Linguistic- Programming(insan vücudundaki duyularının yönetildiği beyin ve sinir sistemi-dil modelleri -programlaması)
EFT: (Duygusal Özgürleşme Tekniği -Emotional Freedom Techniques)
Dr. Luc Bodin (tıp doktoru, kanser hastalıklarında ihtisas yapmış ve doğal tıp alanında uzmanlaşmış)tarafından kaleme alınmış.

''Evliyalar ve Yücelerle Yaşamak'' yazarı Can Kağan Osman Aydoğmuş 
Kitap başta evliyalar olmak üzere çok geniş bir yelpazeye hitap ediyor. İçeriğindeki konular arasında Astroloji, Vedik (Hint)Astrolojisi, Access Bars (Access size farkındalık ve bilinç kazandırmak için tasarlanmış prosesler bütünüdür) ve enerjiler bulunmakta. Tüm konuların okuyucuya salt bilgi halinde iddiasız ve etki etmeden tek cilt olarak sunulmuş olması bana yazarın yelpazesinin ne kadar geniş olduğunu göstermekle kalmadığı gibi istendiğinde farklı konuların tek kitapta gayet güzel harmanlanabileceğinin de kanıtı oldu.

Ben kitapları okurken önemli bulduğum satırların üstünü  renkli kalemle çizerimki geri dönüp tekrar baktığımda aramadan direkt ilgili yeri bulayım. Bir de uygulamamda kolaylık olması açısından  not tutarım. Okumak elbette güzel ancak uygulamaya koyamadığın bilginin kimseye faydası yoktur.

Anlamadığım, katılmadığım ve/veya  fikir alışverişi için kitapların yazarları ile gerek e-posta , gerek facebook aracılıyla irtibata geçtim. Size de öneririm. Tümüne yanıt almak beni mutlu etti. Önemli olan kitabı sadece yazıp satışa sunmak değildir.