Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

28 Mayıs 2013 Salı

Hayata her şey her zaman mümkündür.Olmaz diye bir (mevhum) yoktur.

Gönlüm isterki insanoğlu herşeyi her zaman mantık budur çerçevesinden görmesin. tabii hayatta mucizeler de vardır/olur/gerçekleşir. bana mesela en son doktor kontrolümde sarfedilen bir cümleyi burada paylaşmak isterim müsaadenizle. ayağımda benim için özel yaptırılan ayakkabımla doktorumun kapısından bastonsuz dimdik yürüyerek girdiğimde kendisinin bakışlarını ve beni karşılamak için yerinden fırladığını gördüğümde memnun oldum. Şu cümlesini unutamam: Serenad tıbbın kurallarını yıkan ilk insansın. Senin geçirdiğini geçiren insanlara verdiğimiz süre tıbben ve mantıken şudur dedi ve artık sana herhangi bir süre demeyeceğim çünkü , biliyorumki onu da kısaltabilme şansın var. Öyle görülmemiş bir seyir izliyorsunki en iyisi bekleyip göreyim dedi. 2 hafta sonra elini kolunu sallaya sallaya bu kapıdan girersen artık şaşırmayacağım dedi. Bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi?(Bunu aynı zamanda uzun yıllarını bir kurallar ülkesinde yaşamış olan bir insan olarak da yazdığımı düşünüp değerlendirirseniz lütfen)İnsan hayatında öyle şeyler değişebiliyor ki kimi birden kimi vakitle. Bu olmaz, mümkün değil demeyin asla. Bakın nasıl olacak ve birden/beklenmedik şekilde.Şaşıracaksınız/Şaşırılacak!He zaman biraçık kapı bırakın.
 
Saygılarımla....
 
 
 
 

14 Mayıs 2013 Salı

Kaybetmeden değerini bilmeyeceğimiz yegane duygu özgürlüktür.

Sevgili Okuyucularım,

Başlıkta gördüğünüz cümle bana ait değildir .Ancak intikam adlı dizinin içinde geçen en önemli cümle  olduğunu düşündüğüm için buraya taşımak gereğini duydum.
En son bölüme direkt yorumumla başlamak istiyorum. Ana karakterler arasında sır dolu ilişkiler       yaşanmaktadır. Ben naçizane bu tip sır dolu ilişkilerin insanları ziyadesiyle yoracağı kanaaatinde olduğumdan  herşeyin en azından ikievlenmeyi planlayan  kişi arasında açık ve net olmasından yanayım.

Serenad Göksel 
14.05.2013